Samen werken aan de toekomst

Werken bij Dopag

Dopag is een van ‘s werelds grootste producenten van doseer- en mengsystemen. Dopag systemen verwerken 1- en 2-componenten materialen zoals polyurethaan, epoxy, siliconen, vetten en oliën in talrijke industrieën en applicaties. Veel van onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de sectoren waarin zij actief zijn, waaronder de automotive-, ruimtevaart- en windenergie industrie.

Dopag is één van de drie merken die samen de Hilger & Kern Group vormen. Dit Duitse familiebedrijf is al meer dan 90 jaar een producent, ontwikkeling- en servicepartner voor industriële maak-bedrijven in verschillende marktsegmenten. De Groep biedt werk aan ruim 400 medewerkers en wordt vertegenwoordigd door vestigingen en distributeurs in meer dan 40 landen.

Over ons:
Onze klanten zijn vaak toonaangevende en innovatieve bedrijven uit verschillende takken van industrie. Deze industrieën bestaan onder andere uit de luchtvaartsector, de windturbine-industrie, de automotive OEM- en tier 1 leveranciers en de transportsector. Dopag heeft vele bedrijven begeleid tijdens hun wereldwijde expansie en is internationaal meegegroeid. Dopag is sterk gericht op het versterken van onze klanten, om processen van onze klanten te optimaliseren, veiliger te maken en om  onze klanten met minder kosten te laten produceren. Dit is onze continu drive en dit is wat ons continu uitdaagt. Wij zijn Dopag, voor onze klanten!

Over jou:
Je streeft naar oplossingen, je stelt ambitieuze doelen en je bent gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij verwelkomen zowel stagiaires, starters als werknemers met professionele ervaring. Wil je jouw toekomst en de toekomst van Dopag mee vormgeven in verkoop, engineering of service? Neem dan contact met ons op.

Samen kunnen we innovatieve ideeën ontwikkelen en internationaal succes behalen in een dynamische marktomgeving en een snelgroeiend bedrijf.

 

Voldoe je aan deze omschrijving? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Dopag Benelux
Regulierenring 29
3981LA Bunnik
Nederland

Tel.: +31 (0) 88 022 53 00
Email: info@dopag.nl

 

Wij zijn op zoek naar een hulpmonteur!

Ben jij onze toekomstige hulpmonteur? Klik hier om meer te weten te komen.