Technology Centre - test faciliteiten

Testen van doseer- en mengsystemen met uw materiaal in het Dopag Technology Center

Bent u op zoek naar de juiste technologie om uw materiaal te verwerken en wilt u ervoor zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet? We voeren gerichte tests uit voor onze klanten in ons eigen Dopag Technology Centre.

Het materiaaldatablad biedt niet altijd voldoende gegevens om de juiste pomp- en doseertechnologie te bepalen. Een praktijktest van materiaal en systeem biedt dan zekerheid. Om dit te doen, bieden we een uitgebreid productportfolio van demonstratiesystemen en -onderdelen. Naast verschillende pomptechnieken zijn er diverse mengsystemen, robots en besturingsmogelijkheden beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld testen of een geautomatiseerd doseersysteem exact de contouren van een component kan volgen en het materiaal  met de vereiste precisie doseert.

Onderzoek naar materiaaleigenschappen
Dopag heeft de beschikking over meet- en testapparatuur om materiaaleigenschappen zoals viscositeit en dichtheid te meten. Op basis van de resultaten bieden we uitgebreid klantadvies en aanbevelingen voor een systeem.

Samenwerking op basis van partnerschap
We werken samen met u tijdens het proces en, waar van toepassing, met de materiaalfabrikant bij het uitvoeren van tests. Vervolgens voorzien we u van een advies onderbouwd door uitgebreide en wetenschappelijk uitgewerkte testdocumentatie.

Stuur ons uw aanvraag via ons contactformulier of neem direct contact met ons: telefoon +31 (0)88 022 5300 of e-mail info@dopag.nl

Doseer- en mengapparatuur testen