Dopag breidt lubriLine assortiment verder uit

Nieuwe druktanks en handdoseerventielen voor vet en olie

Dopag werkt doorlopend aan de ontwikkeling van ons assortiment met producten voor het aanbrengen van vet en olie. Ons lubriLine assortiment werd uitgebreid met nieuwe handbediende doseerventielen en volumetrische, handbediende doseerventielen. Deze zijn gebaseerd op de vertrouwde Dopag techniek en maken een nauwkeurige en constante dosering mogelijk bij manuele toepassingen. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn met onze handdoseerventielen goed bereikbaar. Een gebruiksvriendelijk ontwerp en een ergonomische handgreep zorgen voor eenvoudige en prettige bediening.

De verticale Kamerventiel  en handdoseerventiel zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen eenvoudig aan een balancer bevestigd worden. Ze zijn uitsluitend als complete samenstelling verkrijgbaar, aansturing kan pneumatisch of elektronisch. Optioneel kunnen de ventielen met verschillende nozzles uitgevoerd worden.

Druktanks in 5 afmetingen
Verder staat vanaf nu een nieuw assortiment Druktanks ter beschikking. Er is nu keuze tussen 5 opeenvolgende formaten. De drukvaten worden overwegend ingezet voor dunne tot mediumviskeuze vloeistoffen zoals bijv. olie. Door middel van luchtdruk wordt het materiaal uit het drukvat verplaatst naar het doseerventiel. De drukvaten kunnen binnen een doseersysteem als hoofdvoorraadreservoir of als bufferreservoir dienen. Door de modulaire opbouw kan de tank aangepast worden aan de eisen van de meest uiteenlopende toepassingen.