Vacature hulpmonteur

Bunnik – Techniek

Wat ga je doen?  

Jij bent de rechterhand van Erik, de Service Engineer. Je helpt hem bij reparaties en het onderhoud van onze meng- en doseersystemen en kunststof lasapparatuur. Daarnaast help je Erik bij de opbouw van nieuwe systemen. Deze verschillende werkzaamheden doe je wekelijks ongeveer 1-2 dagen op locatie bij klanten (samen met Erik) en de rest van de week vanuit onze werkplaats in Bunnik.

Erik gaat je alles leren over onze systemen en techniek, zodat je na verloop van tijd zelfstandig kunt werken.

We werken in een hecht team dat verder bestaat uit Gert & Ron op de Binnendienst en Walter & Marijn op de verkoop.

Wat vragen we van jou?

  • LBO opleiding, BBL-er jij bent ook welkom!
  • Interesse in techniek
  • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar
  • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Bunnik / Utrecht
  • Rijbewijs of van plan dat binnenkort te gaan halen

Wie zijn wij? 

Dopag is een van ’s werelds meest ervaren producenten van hoogwaardige meng- en doseertechnologie voor 2-componenten materialen zoals lijmen, silicone en epoxy. Wij leveren betrouwbare en nauwkeurige oplossingen voor productieprocessen in verschillende industrieën. We maken deel uit van de Duitse Hilger & Kern Group, al 90 jaar een betrouwbare producent en servicepartner voor de industrie. De groep biedt werk aan ruim 400 medewerkers en heeft dochterondernemingen en distributeurs in meer dan 40 landen.  

Wat bieden wij? 

Een baan waarin je veel kunt leren. Bij het behalen van succes groei je mee met onze organisatie, daar kun je bij ons op rekenen! Daarnaast bieden we een passend salaris aangevuld met een pensioenregeling, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en trainingsmogelijkheden. 

Solliciteren? 

Wij maken graag tijd voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. App ons op 06 – 39 43 97 25 of mail via solliciteren@dopag.nl Wil je meer weten? Bel dan met Renée de Nooij, Personeelsadviseur, op telefoonnummer 0854 878 220. Voor meer info ga naar onze website www.dopag.nl