Testfaciliteiten

Testen en advies over applicaties en materialen

Het materiaaldatablad alleen biedt niet altijd voldoende gegevens om de juiste pomp- en doseertechnologie te bepalen. Dopag heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring opgebouwd met duizenden materialen maar de markt is en blijft altijd in beweging. Een praktijktest van materiaal en doseersysteem biedt dan uitkomst. Materiaaltests bieden we aan bij Dopag in Nederland, Duitsland of Zwitserland afhankelijk van de beschikbaarheid van testopstelling en expertise. In onze testcentra zijn zowel verschillende pompen als complete meng- en doseersystemen beschikbaar, gecompleteerd door robots, transportsystemen en besturingen. In ons laboratorium kunnen wij bijvoorbeeld ook viscositeit en soortelijk gewicht meten zodat een alle facetten meegenomen worden in het ontwerp van uw nieuwe systeem.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld testen hoeveel en hoe snel uw systeem moet doseren om het materiaal met de vereiste precisie aan te brengen of we kunnen testen hoe een geautomatiseerd doseersysteem in combinatie met een robot de gewenste contouren van een product kan volgen. 

Stuur ons uw aanvraag via ons contactformulier of neem direct contact met ons: telefoon +31 (0)88 022 5300 of e-mail info@dopag.nl . Vermeld bij aanvragen zo gedetailleerd mogelijk zaken als type materiaal (volledige naam en type), de te doseren volumes, de vereiste aantallen per minuut (of uur) die bewerkt moeten worden en alle overige specifieke wensen en eisen.

Wij zien uw aanvraag met grote interesse tegemoet,

Team Dopag Benelux